انعقاد تفاهم‌نامه همکاری‌ مشترک با دانشگاه یزد
۰۷ آذر ۱۴۰۰ - ۹:۲۴

به منظور بسترسازی اثربخش و تقویت ارتباط، همبستگی و تطابق میان نظام آموزش عالی و توسعه فناوری بر اساس نیاز صنعت و همکاری‌های پژوهشی، آموزشی و مشاوره‌ای، تفاهم‌نامه میان موسسه مطالعات و مدیریت جامع و تخصصی جمعیت کشور و دانشگاه یزد در تاریخ اول آذر ماه ۱۴۰۰ منعقد شد. بهره‌برداري بهینه از ظرفيت‌هاي بالقوه و […]

بهره‌برداري بهینه از ظرفيت‌هاي بالقوه و بالفعل و همچنین بهره‌گیری از استعدادها و توانمندی‌های علمی، پژوهشی، آموزشی، فناوری برای رفع مشکلات، چالش‌ها، محدودیت‌ها و نیازهای طرفین؛ همکاری و مشارکت در برگزاری رویدادهای علمی نظیر همایش‌ها، کنفرانس‌، سمینار، پنل، نشست علمی، سخنرانی، و دوره‌های آموزشی و دیگر فعالیت‌های علمی مورد توافق طرفین جهت ارتقای سطح علمی و فنی دانشجویان و  پرسنل موسسه و بهره‌گیری از اساتید، متخصصین، کارشناسان و پژوهشگران معرفی شده از سوی طرفین جهت حضور در همایش‌های علمی،  نشست‌های تخصصی و نظایر آن؛ همكاري در زمينه ‌تدوين وانتشار كتب،  مقالات و  نشريات و تأليف اسناد و مدارك علمي و تبادل آن‌ها؛ كمک به ارتقای كيفی و كمی دوره‌های كارآموزی، كارورزی، كاربينی، فرصت  كاری،  فرصت مطالعاتی صنعتی اعضای هیات علمی و بازديدهای علمی هدفمند، فراهم آوردن امكان هدايت مشترك پايان ‌نامه های دانشجويی كارشناسی ارشد و دكتری، همكاری در اجرای فرصت مطالعاتی اعضای هيأت علمي دانشكده و موسسه از موضوعات این تفاهم‌نامه می‌باشد.