بازدید رئیس صندوق رفاه دانشجویان از موسسه تحقیقات جمعیت کشور
۰۶ شهریور ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۳

دکتر مسعود گنجی رئیس صندوق رفاه دانشجویان به همراه دکتر جهانشیر امینی معاون اداری مالی و مدیریت منابع و دکتر الیاس نورائی معاون برنامه‌ریزی و امور سرمایه‌گذاری صندوق در تاریخ 5 شهریورماه 1401 از موسسه تحقیقات جمعیت کشور بازدید کردند. دکتر مسعود گنجی رئیس صندوق رفاه دانشجویان ضمن تبریک هفته دولت و اظهار خوشحالی از […]

دکتر مسعود گنجی رئیس صندوق رفاه دانشجویان ضمن تبریک هفته دولت و اظهار خوشحالی از حضور در موسسه جمعیت به عنوان یک مرکز علمی تخصصی، بر حمایت صندوق در موضوعات جمعیتی با توجه به ابلاغ سیاستهای کلی این حوزه و به ویژه تصویب قانون جوانی جمعیت و خانواده توسط مجلس محترم شورای اسلامی تاکید کرده و بیان داشتند که ما خود را موظف به اجرای بندهایی از قانون که برای صندوق تکالیفی معین کرده است از جمله موضوع ساخت خوابگاههای متاهلی، ¬دانسته و در این خصوص اقدامات موثری را در دست برنامه ریزی و انجام داریم.
رئیس صندوق رفاه دانشجویان با تاکید بر اهمیت پژوهش در موضوعات جمعیتی و بهره گیری بیشتر و بهتر از ظرفیت مواد قانون بودجه 1401 پیشنهاد دادند که موسسه در خصوص سوق دادن رساله¬ها و پایان نامه¬های دانشجویی به پژوهش در حوزه جمعیتی و حمایت از آنها اقدام نماید.
توجه به مباحث مربوط به کیفیت جمعیت در کنار توجه به مباحث کمی جمعیت و برنامه ریزی¬های این حوزه در پژوهشهای موسسه و پیشنهاد پذیرش دانشجو توسط موسسه و…. از دیگر موضوعات مطرح شده در این جلسه بود.

در این جلسه که مدیران موسسه نیز حضور داشتند، آقای دکتر مسعود عالمی نیسی سرپرست موسسه تحقیقات جمعیت ضمن خیر مقدم به آقای دکتر گنجی و همراهان بر اهمیت مباحث جمعیتی با توجه به ابلاغ سیاست¬های کلی جمعیت و تصویب و ابلاغ قانون جوانی جمعیت و خانواده و نقش مؤسسه تحقیقات جمعیت کشور به عنوان دبیرخانه ستاد جوانی جمعیت وزارت عتف اشاره کردند. ایشان همچنین راه اندازی میزهای پژوهشی ویژه در موسسه از جمله میز پژوهشی خوابگاههای متاهلی را ظرفیت خوبی برای همکاری مشترک دانسته و آمادگی موسسه را برای همکاری بیشتر با صندوق رفاه دانشجویان اعلام کردند.
آقای دکتر مطیع حق شناس معاون پژوهشی و فناوری موسسه، نیز ضمن بیان تاریخچه شکل¬گیری موسسه، به معرفی مأموریت، ساختار سازمانی، ساختار گروه¬های پژوهشی، طرحهای تحقیقاتی، دستاوردهای پژوهشی و انتشارات موسسه پرداختند.