دكتر علی میرزایی

دورنما: 88502575

پست الکترونیکی: ali.mirzaei@nipr.ac.ir

آدرس : تهران، خیابان شهید بهشتی ، خیابان پاکستان، کوچه دوم ، پلاک 5

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی مؤسسه، عهده‌دار سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی، اداره و هدایت فعالیت‌های مربوط به امور مالی و بودجه، اداری و پشتیبانی، مدیریت منابع انسانی و طرح و برنامه در راستای سیاست‌های کلان و اهداف راهبردی و برنامه اقدام مؤسسه می‌باشد. ارتقای بهره وری و کارآمدی نیروی انسانی، برقراری انضباط اداری و مالی، پشتیبانی و تسهیل فرایندهای اداری و مالی و کمک به جذب منابع مالی از ماموریتهای این معاونت است.

علی میرزائي از اردیبهشت 1401 به سرپرستی این معاونت منصوب شد. وی که دانش آموخته فلسفه از دانشگاه تهران و عضو هیئت علمی جهاد دانشگاهی تهران است سابقه فعالیت در سمتهای مختلف مدیریت پژوهشی، فرهنگی و اداری و مالی دارد. میرزائي طی دو دهه فعالیت پژوهشی در انجام طرح­های پژوهشی متعددی در حوزه مطالعات توسعه، ارزیابی اجتماعی و فرهنگی طرح­های عمرانی و توسعه­ای و همچنین سیاستگذاری فرهنگی مشارکت داشته است. ایشان پیش از این،  از سال 1397 به مدت چهار سال معاون اداری، مالی و مدیریت منابع موسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و دبیر اجرایی جشنواره بین المللی فارابی (ویژه تحقیقات علوم انسانی و اسلامی) بوده است.

لینک دانلود و مشاهده رزومه

دیدگاهها بسته است.