افزونه جلالی را نصب کنید. 6 رجب 1444 Friday, 27 January , 2023 ساعت تعداد کل نوشته ها : 277 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 5 تعداد دیدگاهها : 53×

معاون پژوهشی و فناوری

معاون پژوهشی و فناوری مؤسسه، عهده‌دار سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی، اداره و هدایت امور مربوط به فعالیت‌های پژوهشي در راستای سیاست‌های کلان و اهداف راهبردی و برنامه اقدام مؤسسه می‌باشد. ایجاد ارتباطات علمی و پژوهشی با دانشگاه‌ها و مؤسسات تحقیقاتی داخل و خارج از کشور؛ برگزاری سمینارها و همایش‌های علمی؛ فراهم نمودن تمهیدات لازم به‌منظور بهره‌گیری بهینه از امکانات، ظرفیت‌ها و توانایی‌های بالقوه مؤسسه در جهت اجرای پژوهش‌های بنیادی و کاربردی؛ تولید دانش، اشاعه و ارائه دستاوردهای پژوهشی در حوزه جمعیت‌شناسی کشور؛ ایجاد تسهیلات در راستای ارتقای علمی و پژوهشی و ارتقای مرتبه اعضای هیأت علمی از دیگر وظایف معاون پژوهشی و فناوری است. هم اکنون دکتر فیروز رازنهان به عنوان  معاون پژوهشی و فناوری مؤسسه منصوب گردیده است.

دیدگاهها بسته است.