کارگاه جامع آموزش روش تحقیق کیفی بصورت مجازی برگزار گردید
۱۳ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۲

کارگاه جامع آموزش روش تحقیق کیفی در تاریخ های 19 تا 24 تیر ماه 1400 به مدت 12 ساعت بصورت مجازی و با میزبانی موسسه مطالعات و مدیریت جامع و تخصصی جمعیت کشور برگزار گردید. این کارگاه شامل موضوعات زیر بود : معرفت شناسی و مبانی فلسفی پژوهش کیفی پروپوزال نویسی و طراحی پژوهش کیفی اجرای […]

این کارگاه شامل موضوعات زیر بود :

• معرفت شناسی و مبانی فلسفی پژوهش کیفی
  • پروپوزال نویسی و طراحی پژوهش کیفی
  • اجرای پژوهش کیفی (نمونه گیری و مصاحبه عمیق، بحث گروهی)
  • تحلیل داده کیفی (سه رویکرد تحلیل تماتیک، گراندد تئوری و پدیدارشناسی)
  • آموزش تحلیل با استفاده از نرم افزار مکس کیودا 2020
  • بررسی اعتبار و روایی در پژوهش کیفی
  • مقاله نویسی در پژوهش کیفی و انتشار نتایچتحقیق کیفی ،

در این کارگاه تعداد 12 نفر از دانشجویان مقاطع دکترای تخصصی و اعضای هیات علمی از رشته های مختلف و دانشگاههای مختلف سراسر کشور شرکت نمودند. شرکت کنندگان در این کارگاه شامل دانشجویان دکترای آموزش بهداشت و ارتقای سلامت، آموزش مامایی و سلامت باروری، آموزش زبان فرانسه، مدیریت خدمات بهداشتی، سیاستگزاری سلامت، مدیریت آموزش عالی، سلامت و حوادث و بلایا، آموزش ریاضی ، سیاستگزاری سلامت، کار درمانی ، روانشناسی ورزش  و از دانشگاههای مختلف سراسر کشور شامل دانشگاه علوم پزشکی نیشابور ، دانشگاه علوم پزشکی گیلان، دانشگاه تربیت مدرس ، دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی، دانشگاه علوم بهزیستی ، دانشگاه شهید بهشتی بودند.  مدرس و تسهیلگر این کارگاه، دکتر فریده خلج آبادی فراهانی، دانشیار گروه جمعیت و سلامت موسسه و مدرس کارگاههای کیفی بوده است.