انتخاب موسسه تحقیقات جمعیت کشور به عنوان پایگاه میزبان متخصصان ایرانی خارج از کشور

در راستای نیل به اهداف بلند مدت چشم‌انداز علمی کشور و بهره‌گیری از ذخایر علمی فارغ‌التحصیلان برجسته ایرانی به منظور انتقال دانش، تجربه و ایده‌های فناورانه، برنامه همکاری با متخصصان ایرانی خارج از کشور، توسط ‫مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری ریاست جمهوی و با همکاری دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها، پارک‌های علم و فناوری، شرکت‌های دانش-بنیان و مراکز رشد و نوآوری منتخب کشور به عنوان «پایگاه تخصصی همکار» اجرا می‌گردد تا در قالب حمایت از انجام ‫پروژه‌های تحقیقاتی و فناورانه همچون پسادکتری، فرصت مطالعاتی، استاد مدعو و معین، راه‌اندازی کسب و کارهای فناورانه، اشتغال در شرکت‌های دانش‌بنیان و برگزاری سخنرانی و کارگاه‌های تخصصی، به ارتباط مؤثر متخصص و مراکز علمی و ‫فناوری برگزیده کشور، یاری نماید. بر این اساس موسسه تحقیقات جمعیت کشور به عنوان پایگاه میزبان متخصصان ایرانی خارج از کشور انتخاب شد و تفاهم نامه همکاری میان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و موسسه تحقیقات جمعیت کشور در خصوص “برنامه همکاری با متخصصان و کارآفرینان ایرانی خارج از کشور” در روز ۱۴۰۰/۱۰/۱۳منعقد گردید و به امضای طرفین رسید. بر اساس این تفاهم نامه، متخصصان ایرانی خارج از کشور می‌توانند در قالب انجام پروژه های تحقیقاتی و فناورانه خود، موسسه تحقیقات جمعیت کشور را انتخاب نموده و از حمایت‌های لازم برخوردار شوند.