انعقاد تفاهم نامه همکاری های علمی و پژوهشی با دانشگاه علامه طباطبایی

مؤسسه تحقیقات جمعیت کشور و دانشگاه علامه طباطبایی با هدف ایجاد زمینه‌‌های همکاری و استفاده از توانایی‌‌های علمی و اجرایی طرفین و در راستای ارتقاء فعالیت‌های علمی، آموزشی، پژوهشی، مطالعاتی، مشاوره، حمایت و کمک به آموزش های دانشگاهی و هدایت و کمک به کاربردی شدن آموزش ها و پژوهش های بین دانشگاه و موسسه در مهر ماه ۱۴۰۱ اقدام به انعقاد تفاهم‌نامة مشترک نمودند.

مفاد این تفاهم‌نامه عبارتند از:

• استفاده مشترک از ظرفیت‌های اطلاعاتی، پژوهشی و مشاوره‌ای و تخصص منابع انسانی طرفین؛
  • همکاری و مشارکت در زمینه طراحی، اولویت‌بندی عناوین و اجرای طرح‌های پژوهشی مشترک از طریق تبادل امکانات، آمار و داده‌های مورد نیاز طرفین؛
  • همکاری متقابل درانجام طرح‌های پژوهشی، تدریس دروس اختصاصی، و هدایت مشترک پایان‌نامه‌های دانشجویی؛
  • همکاری متقابل در اجرای بهینه نظام ایده‌ها و نیازها؛
  • همکاری در برگزاری همایش‌ها، کارگاه‌ها و نشست‌های علمی-تخصصی ملی و بین المللی در حوزه فعالیت‌های موسسه؛
  • گسترش همکاری و تعامل، به‌ منظور هم‌افزایی و ارتقاء سطح فعالیت‌های پژوهشی معطوف به سیاست‌گذاری در حوزه فعالیت‌های مؤسسه.
  • همکاری در زمینه انتشار کتب، مقالات و نشریات علمی؛
  • همکاری در اجرای فرصت مطالعاتی اعضای هیئت علمی دانشگاه و مؤسسه، بر اساس ضوابط و مقررات قانوانی؛
  • همکاری در اطلاع‌رسانی رویدادهای علمی و پژوهشی، دستاوردهای علمی و …؛
  • بهره‌برداری متقابل از منابع کتابخانه‌ای، تجهیزات آمورزشی و پژوهشی و امکانات رفاهی.

مدت اجرای این تفاهم‌نامه پنج سال می‌باشد.