انعقاد تفاهم نامه همکاری با دانشگاه گلستان

به منظور گسترش همکاری ‌های مشترک در زمینه تبادل اطلاعات و ایجاد زمینه ‌های هماهنگی، تعامل، هم­ افزائی و ارتقاء سطح فعالیت‌ های موسسه و دانشکده و استفاده بهینه از ظرفیت‌ ها و توانائی ‌های دو طرف، تفاهم‌ نامه همکاری میان موسسه مطالعات و مدیریت جامع و تخصصی جمعیت کشور و دانشگاه گلستان منعقد و مبادله ‌گردید. اهداف تفاهم نامه مذکور استفاده مشترک از ظرفیت‌های اطلاعاتی، پژوهشی و مشاوره‌ ای، تجربه و تخصص منابع انسانی دو مرکز؛ حمایت و انجام طرح ­های مشترک در دوره ­های زمانی مختلف برحسب توافق؛ همکاری در برگزاری همایش ­ها، کارگاه ­ها و نشست ­های علمی- سیاستی ملی و بین­ المللی در حوزه جمعیت و سلامت؛ گسترش همکاری و تعامل به منظور هم‌ افزائی و ارتقاء سطح فعالیت‌ های پژوهشی معطوف به سیاستگذاری عمومی در حوزه مسائل جمعیتی و سلامت در کشور می باشد.