برگزاری نشست تخصصی خوانش و تحلیل سیاست‌های جمعیتی در کشور

به مناسبت هفته ملی جمعیت، موزه ملی علوم و فناوری جمهوری اسلامی ایران با همکاری مؤسسه تحقیقات جمعیت کشور، نشست تخصصی خوانش و تحلیل سیاست‌های جمعیتی در کشور را در روز یک‌شنبه ۳۰ اردیبهشت‌ماه سال ۱۴۰۳ در سالن ابن‌سینای فرهنگستان عاوم پزشکی به‌صورت حضوری برگزار شد. در این نشست آقای دکتر نادر مطیع حق‌شناس عضو هیأت علمی مؤسسه تحقیقفات جمعیت کشور به ایراد سخنرانی در این زمینه پرداختند.

همچنین در این رویداد، کارشناسان، اعضای هیأت علمی موزه ملی علوم و فناوری و دانشجویان کارشناسی ارشد جمعیت‌شناسی دانشگاه‌ها شرکت داشتند. اهم محورهای مورد بحث در نشست شامل بررسی زمینه‌های تاریخی تحولات جمعیت در کشور: وضع گذشته، حال و آینده احتمالی جمعیت، متابولیسم جمعیتی، سیاست‌های جمعیتی، گذار جمعیتی و آتار و پیامدهای اقتصادی.، اجتماعی و فرهنگی آن، مروری بر تجربیات و درس‌های آموخته جهانی در خصوص چالش‌های جمعیت‌شناختی و مقایسه سیاست‌ها و ارزیابی از اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و ارائه راهکار سیاستی با تأکید بر مهندسی فرهنگ و نسبت آن با حوزه فرزندآوری و جوانی جمعیت در کشور بودند. شرکت کنندگان بر تداوم برگزاری نشست‌های تخصصی و کارگاه آموزشی در این زمینه در آینده نزدیک تأکید داشتند. در پایان رویداد به جمع‌بندی مباحث توسط مدرس و با محوریت بحث و تبادل نظر بین شرکت کنندگان پرداخته و به سؤالات مطروحه توسط مدرس این نشست، پاسخ لازم ارائه شد.

Start typing to see posts you are looking for.