حضور فعال موسسه مطالعات جمعیتی در بیستمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری (۲۶ لغایت ۲۹ آذر ماه ۱۳۹۸)

همزمان با هفته پژوهش، موسسه مطالعات و مدیریت جامع و تخصصی جمعیت کشور همچون ادوار گذشته با حضور در بیستمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری هفته پژوهش به ارائه و معرفی دستاوردهای پژوهشی خود پرداخت.

در این نمایشگاه موسسه مطالعات جمعیتی به‌عنوان تنها موسسه پژوهشی جمعیتی کشور در این رویداد ارزشمند در کنار دانشگاه‌ها، پارک‌های علم و فناوری و مراکز تحقیقاتی کشور همچون سال‌های گذشته حضوری فعال داشت در طی برگزاری نمایشگاه جدیدترین انتشارات و طرح‌های تحقیقاتی منتشر شده موسسه مطالعات جمعیتی در معرض بازدیدکنندگان قرار گرفت. اعضای هیأت علمی و کارشناسان پژوهشی موسسه نیز با حضور در غرفه موسسه به معرفی فعالیت‌های پژوهشی موسسه و پاسخگویی به سوالات بازدیدکنندگان پرداختند. گفتنی است در روز چهارشنبه مورخه ۲۷ آذر همه کارکنان و اعضای هیأت علمی نیز با حضور ریاست محترم موسسه از غرفه موسسه بازدید بعمل آوردند.