شرکت و ارائه مقاله اعضای هیات علمی موسسه در کنفرانس بین المللی انجمن جمعیت شناسی آسیا

چهارمین کنفرانس بین المللی انجمن جمعیت شناسی آسیا به میزبانی موسسه مطالعات جمعیتی آسیا دردانشگاه شانگهای چین در روزهای ۱۱ تا ۱۴ جولای ( ۱۹ تا ۲۳ تیر) ۲۰۱۸ با حضور چشمگیر متخصصان و پژوهشگران حوزه جمعیت شناسی از ۴۵ کشور جهان برگزار شد. محورهای اصلی کنفرانس در حوزه های مطالعاتی باروری ، بهداشت باروری ، مرگ ومیر، سلامت کودکان، مهاجرت و پناهندگی، سالخوردگی جمعیت ، نیروی کار و اشتغال ، جمعیت و آموزش ، فقر، جمعیت و توسعه ، جمعیت و جنسیت ، جمعیت و محیط زیست، اقتصاد جمعیت و داده و تکنیک های تجزیه و تحلیل جمعیت شناختی سازماندهی شده بودند. برگزاری ۸۱ جلسه ارائه شفاهی ( بطور متوسط ۴ مقاله درهر جلسه ) ، ۴ بخش پوستر ( ۳۸ مقاله درهر بخش ) و دو پانل تخصصی در زمینه های بهداشت کودک و برنامه تنظیم خانواده ، سرمایه انسانی، تغییرات خانواده ، سالمندی و تمایلات باروری ارائه شد. ۱۵ کارگاه آموزشی تخصصی در زمینه های تغییرات ساختار سنی جمعیت در آسیا ، باروری پایین ، حاملگی های ناخواسته و سقط جنین، چرخه زندگی ، قوانین خانواده ، سیاست عمومی و رفتار خانواده و الزامات سیاستی تغییرات جمعیتی درآینده برگزار شد. در حاشیه کنفرانس۱۴ موسسه تحقیقاتی و آموزشی به ارائه آخرین دستاوردهای پژوهشی خود پرداختند.

در این کنفرانس، آقایان دکتر محمدجلال عباسی شوازی (رئیس موسسه), دکتر رسول صاقی (معاون پژوهشی موسسه)، خانم‌ها دکتر حجیه بی بی رازقی نصرآباد و فاطمه مدیری و  آقای نادر مطیع حق‌شناس از اعضای هیأت علمی موسسه شرکت و مقالات خود را در حوزه‌های مختلف ارائه نمودند. همچنین در این کنفرانس، تعدادی از اساتید و پژوهشگران گروه جمعیت شناسی دانشگاه تهران و سایر دانشگاه های کشور شرکت داشتند.