کارگاه آنلاین گراندد تئوری در تاریخ های ۷ تا ۹ اردیبهشت ماه برگزار گردید

کارگاه آنلاین گراندد تئوری با هدف مهارت آموزی و افزایش دانش روش شناسی تولید نظریه بر پایه یا داده بنیاد در محققین و دانشجویان، در روزهای سه شنبه تا پنج شنبه (تاریخ های ۷ الی ۹ اردیبهشت سال ۱۴۰۰) از ساعت ۱۶ الی ۱۹، به مدت ۹ ساعت برگزار گردید. مدرس کارگاه، دکتر فریده خلج آبادی فراهانی، دانشیار گروه جمعیت و سلامت موسسه تحقیقات جمعیت کشور بوده و این کارگاه بصورت مجازی در پلتفرم گپ و گفت برگزار گردید. جمعی از اعضای هیات علمی و دانشجویان دکترا از رشته های مختلف شامل جامعه شناسی، مددکاری اجتماعی، روان شناسی، روان شناسی بالینی، زبان انگلیسی، پرستاری و سلامت از دانشگاه های علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، دانشگاه علوم پزشکی ایران، علوم پزشکی شهید بهشتی، دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، دانشگاه یزد و دانشگاه الزهرا در این کارگاه شرکت نمودند. محورهای این کارگاه شامل موارد زیر بود:

1. کلیات (تاریخچه و سیر تکاملی) و ویژگیهای مطالعه گراندد تئوری
  2. شناخت رویکردهای مهم گراندد تئوری (رویکرد کلاسیک، اشتراوسی و برساخت گرایی)
  3. آشنایی با تکنیکهای تحلیل داده در گراندد تئوری
  4. کارعملی با داده‌ها و مثالهای واقعی (کدگذاری نظری، مفهوم سازی، تفکر انتزاعی، ادغام نظری، یادداشت برداری)

مدت آموزش تئوری ۶ ساعت و کار عملی، مدت ۳ ساعت را شامل شد. ارزیابی بسیار خوب و رضایت بالای شرکت کنندگان از کارگاه از دستاوردهای مهم این رویداد علمی بود.